Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-06@19:45:04 GMT

درس‌های مهمی که از فروش خودرو گرفتم

تاریخ انتشار: ۳ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۲۳۵۲۸۶

درس‌های مهمی که از فروش خودرو گرفتم

همه می‌دانیم که در کنار بازار مسکن، بازار خودرو یکی از پرحاشیه‌ترین بازارها در ایران است.

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام همراه مکانیک، انواع و اقسام کلاهبرداری‌هایی که به‌فکرتان هم نمی‌رسد در معاملات خودرو پیش می‌آید. اگر کلاه خود را محکم نگه ندارید، شک نکنید از روی سرتان به‌راحتی بر می‌دارند. در ادامه با ما همراه شوید تا به دو روش‌ کلاهبرداری در فروش خودرو اشاره کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پارکینگ دو قبضه‌ای که می‌تواند بلای جان شما شود

من هیچ اطلاعی از اوضاع کلاهبرداری‌های خودرو نداشتم و برای فروختن خودروی خودم که پژو ۲۰۶ بود، وارد سایت‌های دیوار، شیپور و باما شدم و در هر سه سایت، آگهی فروش خودرو گذاشتم. بگذریم که صبح و شب، وقت و بی‌وقت تماس می‌گرفتند و اغلب هم خریدار نبودند. تعدادی هم از خودرو بازدید کردند که همه دلال بودند و قصد داشتند خودرو را ارزان بخرند. پس از چند روز یک خریدار تماس گرفت و از لحن‌اش مشخص بود خواهان خودرو است.

خریدار به محض بازدید از خودرو رضایت خود را اعلام کرد اما به‌دلیل تکمیل نبودن پول، قرار شد بعد از پرداخت بخشی از پول، خودرو به پارکینگ دو قبضه منتقل شود و فردای آن روز برای کارهای نهایی و تسویه کامل همدیگر را ببینیم. من بسیار خوشحال بودم چون خریدار نه تخفیفی خواست و نه متوجه ایرادی در خودرو شد که در قولنامه ذکر کند.

در روز تعویض پلاک؛ خریدار با کارشناسی ماهر در محل حاضر شد و تمام ایرادات خودرو را مشخص کرد. خریدار گفت یا باید خودرو را با قیمتی بسیار پائین‌تر بفروشم و یا باید ضرر فسخ قولنامه را پرداخت کنم. چاره‌ای نداشتم و تسلیم کلاهبرداری آن شخص شدم.

فروش وکالتی خودرو و همه دردسرهای آن

متاسفانه داستان ناکامی‌های من در فروش خودرو تمامی ندارد. یکی دیگر از مشکلاتی که در زمان فروش خودروی دیگری برای من پیش آمد اشتباه در دادن وکالت فروش خودرو بود. متاسفانه خریدار خودرو به بهانه‌های مختلف من را راضی کرد که به وی وکالت فروش بدهم و از جایی که من تجربه‌ای در وکالت دادن برای فروش خودرو نداشتم یک وکالت بدون مدت به وی دادم. خریدار قول داد که در اسرع وقت تعویض پلاک را انجام دهد و من هم پیگیر نشدم. اما تا یک ماه بعد از فروش خودرو قبض‌های تخلف و جریمه خودرو بود که برای من ارسال می‌شد و خریدار هم پاسخگو نبود. به شورای حل اختلاف مراجعه کردم و متوجه شدم تا زمانی که تعویض پلاک صورت نگرفته از نظر مراجع قانونی مالک خودرو من هستم و هر تخلفی که با خودرو اعم از آدم ربایی، حمل مواد و ... انجام شود پای من گیر است!

فروش خودرو را باید به کاردان‌ سپرد

دو تجربه تلخ در فروش خودرو و مراجعه به دادگاه باعث شد تا به این نتیجه برسم که نداشتن اطلاعات کافی در هر کاری در نهایت منجر به ضررهای جبران‌ناپذیری می‌شود و حداقل نتیجه‌ آن هدر رفتن وقت و مال فروشنده است. در نتیجه تصمیم گرفتم برای فروش خودروی بعدی کار را به کاردان بسپارم و با معرفی دوستان با شرکت همراه مکانیک آشنا شدم.

شرکت همراه مکانیک، اولین و بزرگترین نمایشگاه آنلاین فروش خودروهای کارشناسی شده است که خدمات متعددی را به خریداران و فروشندگان خودرو ارائه می‌کند. در خدمت فروش سفارشی همراه مکانیک نیازی نیست شما کار خاصی انجام دهید. کافیست ثبت سفارش کنید. پس از آن تمامی مراحل فروش خودرو اعم از کارشناسی و عکس گرفتن، آگهی کردن، پاسخ به تماس‌ها و هماهنگی بازدید توسط همراه مکانیک انجام می‌شود.

مزایای فروش خودرو توسط همراه مکانیک

· خودروی خود را به بهترین قیمت و بدون دردسر می‌فروشید

· به هیچ تماسی از سمت خریدار پاسخ نخواهید داد

· خبری از بازدیدهای مکرر و غیرضروری نیست

· با دلالان خودرو مواجه نخواهید شد

· در زمان عقد قولنامه مشاور حقوقی کنار شماست که امکان کلاهبرداری را به صفر می‌رساند

· در صورت فروخته شدن خودرو توسط همراه مکانیک هیچ هزینه‌ای پرداخت نمی‌کنید

برای ثبت سفارش فروش خودرو کافیست وارد لینک /hamrah-mechanic.com/car-sell  شوید. تا مشاوران همراه مکانیک در اسرع وقت با شما تماس بگیرند.

برای فروش بدون دردسر خودرو، بدون پاسخگویی به حتی یک تماس و بدون هزینه همین الان کلیک کنید.

انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: همراه مکانیک خرید و فروش خودرو كلاهبرداري

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۳۵۲۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار نسبت به کلاهبرداری از مردم در پوشش خرید و فروش عتیقه

به گزارش صدای ایران از ایسنا،وحید سلطانی، با اشاره به کلاهبرداری در حوزه فروش اشیاءتاریخی گفت: یکی از مواردی که چندین سال است شاهد وقوع آن هستیم، کلاهبرداری در پوشش فروش سکه‌های تاریخی یا اجناس و اشیای قدیمی است، شیوه‌ای که اگر روزگاری با ترفند پیامک و ... انجام می‌شد امروزه با پیچیده‌تر شدن روابط و تحولات اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی، مصادیق آن نیز پیچیده‌تر از قبل شده است.

وی ادامه داد: در حوزه میراث فرهنگی، مصادیق مجرمانه از قبیل خرید و فروش اموال تاریخی ـ فرهنگی که در اصطلاح عامیانه به آن عتیقه‌جات، دفینه یا اموال زیر خاکی می‌گویند نیز وارد حیطه‌های کلاهبرداری یا به کارگیری شیوه‌های متقلبانه از طریق جعل و اسناد جعلی شده است. تجربیات روان‌شناسی نشانگر آن است که متقلبان بدل انداز، کلاهبرداران و جاعلان اموال تاریخی ـ فرهنگی، بهره هوشی بالاتر از قربانیان خود را داشته و از این طریق توانسته‌اند با توسل به شیوه‌های متقلبانه و طمع خریداران، آنان را به دام خود جلب و با طعمه‌گذاری از این افراد کلاهبرداری کنند.

سلطانی با بیان اینکه قانون‌گذار در بخش تعزیرات قانون مجازات اسلامی از ماده ۵۵۸ تا ۵۶۹ (فصل نهم ـ تخریب اموال تاریخی، فرهنگی) به جرم انگاری و مجازات رفتار‌های مجرمانه مرتبط با میراث فرهنگی پرداخته است، گفت: نگاهی به آمار یگان زحمت‌کش حفاظت میراث فرهنگی، حکایت از آن دارد که تنها در سال ۱۴۰۲ و استان اصفهان، از میان اموال تاریخی ـ فرهنگی کشف شده، فقط یک ششم آن اصالت داشت و مابقی تقلبی بودند. لازم به ذکر است همین روند را در استان‌های درگیر با موضوع حفاری غیرقانونی مانند استان‌های مازندران، آذربایجان شرقی، خراسان رضوی و گیلان و ... را نیز با فراوانی کمتر شاهد هستیم.

این جرم شناس با تاکید بر اینکه عمده اشیاء تاریخی که به فروش می‌رسد جعلی و در واقع دامی برای کلاهبرداری از مردم است، گفت: متأسفانه سقوط برخی از ارزش‌ها و ترویج روحیه یک شبه پولدار شدن، سبب شده تا تعداد قابل توجهی از مردم به سمت چنین معاملاتی گرایش پیدا کنند. از طرفی دیگر نیز گستردگی پهنه میراث فرهنگی و تمدن کشور در کویرها، کوه‌ها و نقاط دور از دسترس و همچنین کمبود بودجه و نیروی انسانی آموزش به این معضل نیز دامن زده است.

وی ادامه داد: آگاهی مردم نسبت به شیوه‌های کلاهبرداران که در بستر‌های فضای مجازی نیز متأسفانه شاهد آن هستیم، توجه به هشدار‌ها و آموزش‌های مسئولین امر به جهت پیشگیری از قربانی شدن در برابر این نوع جرایم، در ناکام گذاشتن مجرمان بسیار تأثیرگذار است.

سلطانی درباره اینکه افراد در صورت مواجهه با کلاهبرداران چه باید انجام دهند، گفت: برخی زمانی که مورد کلاهبرداری قرار می‌گیرند به سبب آنکه خود مرتکب اقدامی غیرقانونی شده‌اند، از طرح شکایت واهمه دارد. اما توصیه من این است که در صورت مالباختگی، حتماً موضوع را به ادارات کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان‌ها اطلاع دهند شود تا یگان حفاظت پیگیری‌های لازم را برای شناسایی، تعقیب، دستگیری و استرداد وجوه با هماهنگی مقام قضایی انجام دهد.

دیگر خبرها

  • هشدار پلیس درباره ترفند جدید کلاهبرداران تلفنی!
  • ترفند جدید کلاهبرداری/ یک سوال جواب بده صدمیلیون برنده شو
  • خالی کردن حساب با سوال ۱۰۰ میلیونی!
  • جواب بده ۱۰۰ میلیون برنده شو؛ کلاهبرداری جدید
  • «جایزه صد میلیون تومانی» ترفند جدید کلاهبرداران تلفنی!
  • خالی کردن حساب با پرسیدن فقط یک سوال
  • یک سوال جواب بده صدمیلیون برنده شو
  • بله همراه با حجاج در سرزمین‌ وحی
  • آموزش مکانیک خودرو مجتمع فنی تهران پایتخت
  • هشدار نسبت به کلاهبرداری از مردم در پوشش خرید و فروش عتیقه