Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-06@20:38:19 GMT

جدیدترین روش خرید و فروش خودرو در ایران

تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۱۰۳۲۴۴

جدیدترین روش خرید و فروش خودرو در ایران

با پیشرفت تکنولوژی، روش‌های خرید و فروش خودرو نیز از روش‌های قدیمی همچون نمایشگاه‌ها و بازارهای هفتگی خرید و فروش خودرو فاصله گرفته و به روش‌های اینترنتی تبدیل شده‌اند.

به گزارش ایسنا به نقل از همراه مکانیک، پیشرفت روش‌های خرید و فروش خودرو به اینجا محدود نشد و در نسل‌های بعدی روش‌های کامل‌تری برای خرید و فروش خودرو توسعه یافته‌اند که نسبت به روش‌های سنتی بسیار راحت تر، سریع‌تر و حرفه‌ای تر هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در جدیدترین روش‌های خرید و فروش خودرو که طرفداران بسیاری در کشورهای اروپایی و آمریکایی دارد، دیگر نیازی به حضور خریدار و فروشنده برای بازدید و تست خودرو و یا پاسخگویی به تماس‌های مکرر مشتریان نیست و شرکت‌های ارائه دهنده این خدمات با استفاده از ابزارهای مختلف همچون کارشناسی خودرو، سیستم‌های مشاوره و فروش آنلاین و … در سریع‌ترین زمان ممکن اقدام به خرید و فروش خودرو می‌کنند. در ادامه این متن به شرح این روش‌ها همراه با معرفی نمونه موفق ایرانی آن خواهیم پرداخت.

مدرن‌ترین روش خرید و فروش خودرو در جهان

کارسنس یکی از نمونه‌های فعال و موفق در آمریکاست که به خرید و فروش خودروهای دست دوم کارشناسی شده می‌پردازد. این شرکت به هریک از خودروهای موجود در نمایشگاه خودروهای کارشناسی شده خود یک مشاور فروش اختصاص می‌دهد که خدمات فروش خودرو، مذاکره با خریدارن و پیدا کردن خریدار نهایی بر عهده این مشاوران است. گزارش کارشناسی ۱۰۹ نقطه‌ای، گارانتی ۲ هفته‌ای و وارانتی ۶ ماهه نیز سایر خدمات ارائه شده توسط کارسنس است که باعث اعتماد و اطمینان خریدار می‌شود. روند فروش خودرو در کارسنس به این صورت است که خریدار پس از مراجعه به سایت کارسنس و مشاهده خودروهای کارشناسی شده، یک یا چند مورد را انتخاب می‌کند. در ادامه، کارشناسان کارسنس خودروهای انتخابی خریدار را به محل مدنظر وی برده و اجازه تست کامل و رانندگی با خودرو را به خریدار می‌دهند. در این روش نیازی به حضور خریدار و فروشنده در محل شرکت کارسنس نیست زیرا کارشناسان این شرکت، تمامی اسناد و مدارک مورد نیاز برای خرید و فروش خودرو را درب منزل، محل کار و یا هرجایی که خریدار و فروشنده تعیین کنند برده تا از این طریق خرید و فروش مطمئن و راحتی را برای مشتریان خود فراهم کنند.

کاروانا، ترد، شیفت، کارلوتز و … نمونه‌های موفق دیگری هستند که مدرن‌ترین و در عین حال سریع‌ترین و راحت‌ترین روش خرید و فروش خودرو دست دوم کارشناسی شده را ارائه می‌دهند.

این خدمات تنها به کشورهای پیشرفته جهان محدود نشده و در داخل کشور نیز کسب و کارهای موفقی همچون همراه مکانیک وجود دارند که چند سالیست به صورت تخصصی به ارائه خدمات خرید و فروش خودروهای دست دوم می‌پردازد و به بزرگترین نمایشگاه خودروهای کارشناسی شده تبدیل شده است. در روش‌های مختلف فروش خودرو همراه مکانیک همچون فروش خودرو سفارشی و فروش خودرو فوری، مشتریان می‌توانند تنها با یک تماس، به صورت کاملاً رایگان و در کمترین زمان ممکن خودرو دست دوم خود را به فروش برسانید.

روش فروش خودرو سفارشی همراه مکانیک: فروش خودرو برای افراد بدون وقت یا تجربه کافی

برای استفاده از خدمات فروش سفارشی خودرو همراه مکانیک کافیست به نشانی /hamrah-mechanic.com/car-sell مراجعه کرده و خودرو خود را ثبت کنید.

۱- پس از ثبت سفارش شما در سایت همراه مکانیک، کارشناسان با شما تماس می‌گیرند و از خودرو بازدید می‌کنند.

۲- خودرو به صورت رایگان کارشناسی می‌شود.

۳- گزارش کارشناسی خودرو همراه با عکس روی سایت همراه مکانیک منتشر می‌شود.

۴- آگهی فروش خودرو توسط مشاور همراه مکانیک در سایت‌های معتبر منتشر می‌شود.

۵- کارشناسان فروش حرفه‌ای همراه مکانیک به مشتریان پاسخ می‌دهند تا خریدار واقعی را پیدا کنند.

۶- کارشناسان همراه مکانیک تا آخرین مرحله تنظیم و عقد قرارداد همراه شما بوده و مشاوره می‌دهند.

در این روش نیازی به پاسخگویی شما به تماس‌های مکرر مشتریان نیست زیرا کارشناسان همراه مکانیک این کار را به صورت کاملاً رایگان تا یافتن مشتری نهایی انجام می‌دهند. از مزایای استفاده از خدمت فروش خودور سفارشی همراه مکانیک می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

- دریافت خدمات کارشناسی خودرو به صورت رایگان

- فروش خودرو بدون هزینه

- عدم پاسخ گویی به تماس خریداران

- عدم مواجهه با دلالان خودرو

- صرفه‌جویی در زمان مشتری و جلوگیری از بازدیدهای غیرضروری

- بستن قولنامه و ارائه مشاوره کامل حقوقی

برای فروش آسان و بی دردسر خودرو توسط اولین و بزرگترین نمایشگاه آنلاین خودرو هم اکنون اقدام کنید.

انتهای رپرتاژ خبری

منبع: ایسنا

کلیدواژه: خرید و فروش خودرو کارشناسی خودرو همراه مکانیک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۰۳۲۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۲ کشور خریدار خرمای ایران/ خرمای مضافتی در صدر صادرات خرما

به گزارش قدس آنلاین، سید روح الله لطیفی، سخنگوی کمیسیون روابط بین‌الملل و توسعه تجارت خانه صنعت معدن و تجارت ایران در خصوص مقاصد صادراتی خرما اظهار کرد: در سال ۱۴۰۲ نزدیک به ۳۸۹ هزار و ۴۹۵ تن انواع خرما به ارزش ۳۴۵ میلیون و ۳۸۷ هزار و ۱۲۲ دلار از کشورمان صادر شده که نسبت به سال قبل ۴ درصد در وزن و ۶.۷ درصد در ارزش با افزایش همراه بوده است.

وی افزود :۸۲ کشور، مقصد صادرات انواع خرمای ایرانی در سال ۱۴۰۲ بوده که هند با خرید ۹۰ هزار و ۲۳۷ تن، به ارزش ۸۴ میلیون و ۷۹۴ هزار دلار، مقصد نخست انواع خرمای ایرانی بود و پس از آن، پاکستان با خرید ۹۱ هزار و ۱۹۹ تن به ارزش ۷۲ میلیون و ۴۴ هزار و ۵۷۶ دلار، ترکیه با خرید ۳۹ هزار و ۴۸ تن به ارزش ۳۶ میلیون و ۱۶۷ هزار دلار، قزاقستان با ۲۴ هزار و ۱۴۳ تن به ارزش ۱۸ میلیون و ۲۲ هزار دلار، چین با ۱۰ هزار و ۳۲۱ تن به ارزش ۱۱ میلیون و ۹۷۵ هزار دلار، عراق با هشت هزار و ۸۸۶ تن به ارزش ۹ میلیون و ۴۴۰ هزار دلار و روسیه با ۱۰ هزار و ۱۰۳ تن به ارزش ۹ میلیون و ۳۷۶ هزار دلار، مقاصد دوم تا هفتم صادرات انواع خرمای ایرانی در سال ۱۴۰۲ بودند.

مدیرکل دفتر مطالعه، پایش و توسعه بازار سازمان تعاون روستایی ایران، در خصوص میزان صادرات انواع خرماهای ایرانی توضیح داد: خرمای مضافتی با ۱۵۹ هزار و ۵۰۱ تن به ارزش ۱۸۱ میلیون و ۲۲۲ هزار و ۲۰۶ دلار، بیشترین میزان خرید را در بین خرماهای ایرانی در جهان داشته و ۶۵ کشور نیز به صورت مستقیم این خرما را از کشورمان در سال ۱۴۰۲ وارد کردند.

لطیفی در خصوص سایر خرماهای پر طرفدار ایرانی گفت: خرمای زاهدی با ۷۲ هزار و ۴۸۸ تن به ارزش ۴۳ میلیون و ۵۷۵ هزار دلار، دومین خرمای پر فروش ایرانی بود که ۳۶ کشور خریدار آن بودند و پس از آن خرمای شاهانی با ۴۶ هزار و ۴۵۹ تن به ارزش ۳۷ میلیون و ۳۵۴ هزار دلار، میهمان ۳۰ کشور بود.

وی افزود: خرمای کلوته با ۴۴ هزار و ۶۹۷ تن به ارزش ۳۰ میلیون و ۲۸۵ هزار دلار و صادرات به ۲۸ کشور، خرمای پیاروم با پنج هزار و ۸۶۶ تن به ارزش ۱۸ میلیون و ۶۵۵ هزار دلار و صادرات به ۳۱ کشور، خرمای استعمران با ۳۸ هزار و ۵۸۷ تن به ارزش ۱۷ میلیون و ۴۵۴ هزار دلار و صادرات به ۵۶ کشور، خرمای کبکاب با ۱۰ هزار و ۲۴۱ تن به ارزش ۹ میلیون و ۴۴۰ هزار دلار و صادرات به ۳۳ کشور، خرماهای سایر (فاقد کد تعرفه مستقل تعریف شده) با ۱۰ هزار و ۹۳۰ تن به ارزش ۶ میلیون و ۷۹۴ هزار دلار و صادرات به ۴۵ کشور، خرمای خاصویی با ۷۱۷.۵ تن به ارزش ۷۷۱ هزار و ۵۰۰ دلار و صادرات به ۱۲ کشور و خرمای برحی با ۸.۵ تن به ارزش ۱۵ هزار و ۳۰۶ دلار و صادرات به دو کشور به ترتیب از پرطرفدارترین خرماهای صادر شده در سال ۱۴۰۲ بودند.

مدیرکل دفتر مطالعه، پایش و توسعه بازار سازمان تعاون روستایی، اشاره‌ای به نام همه کشورهای خریدار خرمای ایرانی داشت و گفت: اتریش، اردن، آرژانتین، ارمنستان، ازبکستان، اسپانیا، استرالیا، آفریقای جنوبی، افغانستان، آلبانی، آلمان، امارات، اندونزی، انگلستان، اوکراین، اوگاندا، ایتالیا، ایسلند، بحرین، برزیل، بلاروس، بلژیک، بلغارستان، بنگلادش، بوسنی، پاکستان، پرو، تاجیکستان، تانزانیا، تایلند، تایوان، ترکمنستان، ترکیه، ترینیداد و توباگو، مالت، آذربایجان، چک، مولداوی، یوگسلاوی، چین، دانمارک، رومانی، ژاپن، سریلانکا، سنگاپور، سوریه، سومالی، سوئیس، سوئد، شیلی، صربستان، عراق، عمان، روسیه، فرانسه، فنلاند، فیلیپین، قرقیزستان، قزاقستان، قطر، کانادا، کره جنوبی، کرواسی، کلمبیا، کنیا، کویت، گرجستان، لبنان، لهستان، لیتوانی، مالدیو، مالزی، مجارستان، مغولستان، مکزیک، موریس، نروژ، نیوزیلند، هلند، هند، ونزوئلا و یونان، ۸۲ کشور خریدار خرمای ایرانی در سال ۱۴۰۲ بودند.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • ضرب الاجل وزارت صمت به ایران خودرو و سایپا
  • هونگچی E-QM5 در لیست فروش سامانه خودروهای وارداتی قرار گرفت
  • شرایط جدید خرید پژوپارس برای ثبت نامی‌ها
  • متقاضیان خرید خودرو بخوانند/ قیمت خودروهای وارداتی در سامانه یکپارچه اعلام شد + جزییات
  • مدل جدید اعتبار سنجی بانک ها برای دریافت وام ؛ خلافی خودرو هم تاثیرگذار شد؟
  • فرصت سه روزه برای فروش خودرو‌های برقی وارداتی/ با کمتر از ۲ میلیارد تومان کدام خودروی برقی را می‌توان خرید؟
  • آموزش مکانیک خودرو مجتمع فنی تهران پایتخت
  • ۸۲ کشور خریدار خرمای ایران/ خرمای مضافتی در صدر صادرات خرما
  • خرید باشگاه هوادار یک شایعه تبلیغاتی بود!
  • ثبت نام فروش نقدی ایران خودرو / تحویل ۹۰ روزه پس از ثبت نام در سامانه یکپارچه